Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Büyükşehir Belediyesinden yelken eğitimi programı


ESKİŞEHİR (A.A) - Büyükşehir Belediyesi tarafından, "2013 Yaz Dönemi Kursları Sosyal Sorumluluk Projeleri" kapsamında düzenlenen optimist temel yelken eğitimi programı başladı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bilim Sanat ve Kültür Parkı içinde bulunan gölette ilkokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen eğitimlerle miniklerin tekne eğitimi alabilecekleri belirtildi.
     Belediye yetkilileri, ücretsiz olarak verilen optimist temel yelken eğitimine katılmak isteyenlerin Bilim Sanat ve Kültür Parkında yer alan Coşkun Halıcı Su Sporları Merkezine başvurmaları gerektiğini bildirdi.
    
     -Ataç, kariyer günleri etkinliklerinde gençlerle buluştu
    
     (Fotoğraflı)
    
     Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç kariyer günü etkinlikleri kapsamında TOKİ Şehit İkram Cirit Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ataç etkinlikte yaptığı konuşmada başarılı ve mutlu bir gelecek planı için öncelikli adımın meslek seçiminden geçtiğini belirterek, sevdiği mesleği seçen öğrencilerin gelecekte daha başarılı bir yaşam sürebileceklerini kaydetti.
     İlkelerinden taviz vermeyen, çalışkan, hata yapmaktan korkmayan, sosyal, gelişmeleri izleyen gençlerin daha başarılı olacağının altını çizen Ataçın, konuşmasının ardından gençlerin sorularını yanıtladığı belirtildi.
     Ataçın program sonunda gençlerle bayrak törenine katıldığı bildirildi.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER