Eskişehirsporun enleri

Eskişehirsporun enleri -Spor Toto Süper Ligin ilk yarısında Dede, Ruud Boffin ve Servet Çetin, 17 maçın hepsinden ilk 11de sahaya çıktı -Takımın en golcü isimleri 9 golle Necati Ateş ve 8 golle de Diomansy Kamara old


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirsporda, Spor Toto Süper Ligin ilk yarısında Dede, Ruud Boffin ve Servet Çetin, 17 maçın hepsinden ilk 11de sahaya çıktı.
     Süper Ligin ilk yarısını 24 puanla 5inci sırada tamamlayan Eskişehirsporun en golcü isimleri 9 golle Necati Ateş ve 8 golle de Diomansy Kamara oldu. Tello da 8 asistle takımın gol atmasına katkı sağladı.
     Kırmızı-siyahlı takımın Ganalı futbolcusu Jerry Akaminko da gördüğü 5 sarı kartla takımının en hırçın oyuncusu durumunda. Başarılı orta saha oyuncusu Hürriyet Gücer de gördüğü bir kırmızı kartla takımının tek kırmızı kart gören oyuncusu oldu.
     Es-Eslerde, Dede, Ruud Boffin ve Servet Çetin, 17 maçın hepsinden sahaya 11 kişilik kadroda çıktı. Rodrigo Tello ve Diego da 17 maçın hepsinde forma şansı buldu. Genç futbolculardan Aytaç Kara da sadece bir maçta forma giydi.
    
     -Bir maçta en fazla golü Kardemir Karabükspora attı-
    
     Kırmızı şimşekler, 17 maçta aldığı 6 galibiyetin 4üne iç sahada sahip oldu. Sahasında 1 mağlubiyet alan Es-Esler, deplasmanda yaptığı 9 maçın 4ünü de kaybetti. Es-Esler 6 maçta da sahadan berabere ayrıldı.
     Eskişehirspor, 41 ile 50 dakikalar arasında 7 gol attı. Buna karşılık, 81 ile 90ıncı dakikalar arasında da kalesinde 6 gol gördü. Eskişehirspor, ligde bir maçta en fazla golü fazla 5-2 yendiği Kardemir Karabükspora atarken, en fazla golü 3-2 yenildiği Kayserispordan yedi.
     Ligde yaptığı Antalyaspor maçının ardından izne çıkan kırmızı şimşekler, 2 Ocak 2013te Antalyanın Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki toplanıp yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirsporun enleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER