Eskiye rağbet çok

Eskiye rağbet çok -Orduda çok sayıda vatandaş ailelerinden kendilerine yadigar kalan mobilyaları çöpe atmak yerine ikinci el mobilya işletmelerinde tamir ettirerek yeniden değerlendiriyor


ORDU (A.A) - Orduda çok sayıda vatandaş ailelerinden kendilerine yadigar kalan mobilyaları çöpe atmak yerine ikinci el mobilya işletmelerinde tamir ettirerek yeniden değerlendiriyor.
     Orduda 15 yıldır, ikinci el mobilya ustalığı yapan Atakan Akbulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son yıllarda vatandaşların ikinci el mobilyalara yoğun ilgi gösterdiklerini söyledi.
     Özellikle vatandaşların ailelerinden kendilerine bırakılan mobilyaları artık çöpe atmak yerine, tamir ettirerek yeniden değerlendiklerini ifade eden Akbulut, şöyle konuştu:
     İkinci el mobilyalara insanlar son yıllarda yoğun ilgi gösteriyor. Buraya gelen vatandaşlar, ailelerinden kendilerine kalan eski oturma grupları başta olmak üzere mobilyaları çöpe atmak yerine bize tamir ettirerek yeniden kullanmayı tercih ediyorlar. Hatta yeni evlenecek çiftler de zaman zaman buraya gelerek bazı mobilyalarını seçiyorlar. Son dönemde yeni evlenecek iki çift geldi, mobilyalarını seçtiler, kendilerine teslim ettik. Şu an evlerinde kullanıyorlar
    
     -Daha ekonomik-
    
     Akbulut, vatandaşların ikini el mobilyaları daha ekonomik olması bakımından da tercih ettiklerini belirterek, Burada tamir edilen mobilyalar şuan mağazalarda almak isteseniz 5 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ama aynı mobilyaları tamir ettirmenin maliyeti burada 2 ile 3 bin lira arasında değişiyor. Onun için de vatandaşlar daha ekonomik olduğu için ikinci el mobilyaları tercih ediyorlar diye konuştu.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Eskiye rağbet çok Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER