Esnaf odaları başkanları Belediye Başkanı Gökhan

Esnaf odaları başkanları Belediye Başkanı Gökhan ile bir araya geldi


ÇANAKKALE (A.A) - Esnaf ve Sanatkar Odaları Birlik Başkanı Mustafa Vurucu ve bazı esnaf odaları başkanları, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile bir araya geldi.
     Vurucu, Belediye Başkanı Gökhanın makamında gerçekleştirilen toplantıda, düzenli olarak bir araya gelmelerinin sorunların çözümünde yarar sağladığını söyledi.
     Gökhanın küçük esnafın korunması noktasında birçok çalışma yaptığını dile getiren Vurucu, şöyle konuştu:
     Öncelikle Türkiye Belediyeler Birliğine Esnaf Kurulu oluşturulması için yazı yazdı. Belki de bu Türkiyede bir ilk oldu. Yasalar çerçevesince olabildiğince esnafımızın yararına kararlar veriyor. Küçük esnaf için özellikle berberler ve kuaförler açısından önem arz eden su konusunda indirim yapılması için çalışmalar yaptı. Güney Marmara Kalkınma Ajansına esnafların yapacağı proje başvuruları için yardımcı oldu.
     Gökhan ise esnaftaki yüksek moralin kent için önemli olduğuna işaret ederek, Çünkü yerel kimliğimizle bizler alışveriş ettiğimiz gibi her gün kentimize gelen birçok yabancı konuğumuz da esnafımızdan alışveriş ediyor. Ekonomik yansımalar olumlu olduğu sürece esnafımızın da yüzü gülüyor. Alışveriş yapan insanlarla iletişimleri daha farklı oluyor. Bir kentte esnaf olmazsa olmaz, işler yürümez dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Esnaf odaları başkanları Belediye Başkanı Gökhan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER