Ferizlide teşekkür belgesi töreni

Ferizlide teşekkür belgesi töreni -Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün etkinliklerine katılan 50 üreticiye, teşekkür belgesi verildi


SAKARYA (A.A) - Ferizli ilçesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün etkinliklerine katılan 50 üreticiye, teşekkür belgesi verildi.
     Nalköyünde düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, 3 yıl önce üreticilere damızlık hayvan dağıtıldığını belirterek, kooperatiflerin katkılarıyla güzel işlerin başarıldığını söyledi.
     İsen, şöyle konuştu:
     Şunu unutmayalım ki bugün 5, 6 hayvanla başlayanlar, 5 yıl sonra 50 hayvanlı, orta ölçekli bir işletmeye sahip olacaklardır. Bu, çok önemli, değerini, kıymetini anlayın. İleride patron edasıyla orta ölçekli bir işletmenin sahibi konumunda kişiler görelim. Bundan bizim payımıza düşen sadece sizlerin başarısıyla gurur duymaktır.
     Vali Mustafa Büyük ise projeye verdiği destekten dolayı İsene teşekkür ederek, proje üretmenin önemli olduğunu söyledi.
     Törene Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri İsen, Sakarya Valisi Büyük, AK Parti Sakarya milletvekilleri Ayşenur İslam ve Hasan Ali Çelikin yanı sıra çeşitli sivil toplum örgütü temsilcileri ve köy sakinleri katıldı.
    
     Muhabir: Erol Ulu / Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Ferizlide teşekkür belgesi töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER