Fethiyede köprü temel atma töreni

Fethiyede köprü temel atma töreni -Korubükü ile Demirler köylerininin karşılıklı ulaşımını sağlayacak köprünün temeli atıldı


MUĞLA (A.A) - Fethiyedeki Eşen Çayı çevresinde bulunan Korubükü ile Demirler köylerini birbirine bağlayacak köprünün temeli atıldı.
     AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, Demirler köyünde düzenlenen temel atma töreninde yaptığı konuşmada, yaklaşık 840 bin liraya mal olması planlanan köprünün açılışını 1 Haziranda yapmak için müteahhit firma ile anlaştıklarını söyledi.
     Seçim çalışmalarında Korubükü köyünden Demirler köyüne salla geçtiğini anlatan Boğa, o gün köy halkına köprü sözü verdiğini ve bugün de bu sözü yerine getirmek için ilk adımın atıldığını belirtti.
     Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık da iki köy arasında bulunan köprünün önceki yıllarda yaşanan sel olaylarında yıkıldığını kaydetti. Köprünün ihtiyaç olduğunu vurgulayan Çalık, "Buraya gelmeseydim köprünün bu kadar ihtiyaç olabileceğini anlayamazdım. Böyle bir hizmet yapabildiğimiz için çok mutluyuz" dedi.
     Demirler Köyü Muhtarı Ali Girgin ve Korubükü Köyü Muhtarı Halil Kocaer de köprünün yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Fethiyede köprü temel atma töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER