Futbol

Futbol -Gümüşhanespor teknik direktörlüğüne Yavuz İncedal getirildi


GÜMÜŞHANE (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Gümüşhanesporda, teknik direktörlüğe Yavuz İncedal getirildi.
     Kulüp başkanı İdris Çimen yaptığı yazılı açıklamada, teknik direktör Galip Gündoğdu ile yollarını ayırdıklarını belirtti. Teknik direktör adayları ile görüştüklerini ifade eden Çimen, şu görüşleri dile getirdi:
     Bu isimler arasında olmazsa olmaz kriterlerimize uygun ismi takımımızın başına getirmek için ince eleyip sık dokuduk. Bizi hedefimize taşıyacak bilgi, birikim ve kariyerin yanı sıra çalışacağımız hocanın kişiliğinin de camiamıza yakışması gerekiyordu. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalar neticesinde Yavuz İncedal hocayla anlaşmaya vardık. Yavuz hocanın bizi hedefimize taşıyacağına yürekten inanıyorum.
     Çimen, transfer çalışmalarına da başladıklarını belirterek, Hocamızla anlaşmaya vardığımız andan itibaren transfer çalışmalarımıza başladık. Gümüşhanesporda oynamak isteyen çok isim var. Ancak bu isimler arasından bütçemize ve camiamıza en uygun isimleri kadromuza katma çabası içerisindeyiz dedi.
    
     Muhabir: Osman Yetim / Asena Akçay
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER