Futbol: Hazırlık maçı

Futbol: Hazırlık maçı -Trabzonspor: 2 - Orduspor: 0 Stat: Hüseyin Avni Aker Hakemler: Mustafa Aydın, Bahtiyar Birinci, Muhammet Yamak Trabzonspor: Onur, Zeki (Dk. 46 Serkan), Giray (Dk. 46 Mustafa), Bamba, Ferhat (Dk. 46 Celustk


TRABZON (A.A) - Trabzonspor, hazırlık maçında Ordusporu 2-0 yendi.
     Karşılaşmanın ilk yarısında özellikle sağ kanadı kullanan Trabzonspor, rakibi karşısında etkili pozisyonlar geliştirdi ancak golü bulamadı.
     Konuk takım Ordusporun ise ilk yarıdaki tek etkili pozisyonunda Stancunun şutu yan direğe çarparak kornere çıktı.
     19. dakikada Yasinin sağdan yerden pasında altı pas içinde Emre etkisiz vurunca kaleci Fornezzi topu kontrol etti.
     26. dakikada sağ taraftan Emrenin ara pasında, ceza alanı içinde uygun durumdaki Yasinin şutunda, top üsten auta gitti.
     27. dakikada Adrianın sağdan ortasında, arka direkteki Henriquenin kafa vuruşunda kaleci Fornezzi topa sahip olarak tehlikeyi önledi.
     36. dakikada ani gelişen Orduspor atağında, ceza yayı içindeki Stancunun şutunda, top yan direğe çarparak auta çıktı.
     İlk yarı 0-0 beraberlikle sona erdi.
     İkinci yarıya 8 oyuncu değişikliği ile başlayan Trabzonspor, aradığı golü hemen buldu. 47. dakikada Olcanın ceza alanı dışından sert şutunda kaleci Fornezzinin çıkardığı topu Volkan Şen tamamlayarak filelere gönderdi: 1-0
     64. dakikada Serkanın sağdan pasında altı pas içinde uygun durumdaki Volkan Şen, bu kez kötü bir vuruşla topu yandan auta gönderdi.
     68. dakikada Halil Altıntop ile ceza alanı içinde paslaşan Alanzinhonun şutunda top, kaleci Fornezzinin sağ tarafından filelerle buluştu: 2-0
     Trabzonsporun ilk golünü atan Volkan Şen, 73. dakikada sakatlandı. Bir süre oyun alanında tedavisi yapılan Volkan Şen, sedye ile soyunma odasına getirilirken bu oyuncu yerini Ceche bıraktı.
     Maç, Trabzonsporun 2-0lık üstünlüğü ile sona erdi.
     Yaklaşık 10 bin bordo-mavili taraftar karşılaşmayı izledi. Bu sezon taraftarı önünde ilk maçına çıkan Trabzonsporda yeni transferler Bamba, Emre ve Yasin de görev yaptı.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç / Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Futbol: Hazırlık maçı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER