Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Manisaspor Kulübü Asbaşkanı Mustafa Pekçetin: Taraftarımızdan ilerleyen dönemde takımımızı yalnız bırakmamak için tribünlerde sadece Manisasporu destekleyen tezahüratlarla bulunmalarını bekliyoruz


MANİSA (A.A) - Manisaspor Kulübü Asbaşkanı Mustafa Pekçetin, Taraftarımızdan ilerleyen dönemde takımımızı yalnız bırakmamak için tribünlerde sadece Manisasporu destekleyen tezahüratlarla bulunmalarını bekliyoruz dedi.
     Pekçetin, yaptığı yazılı açıklamada, PTT 1. Ligde geçen hafta Ankaragücü ile oynadıkları karşılaşmanın ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) taraftarın neden olduğu kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle ikinci kez para cezası aldıklarını belirtti.
     Aynı eylemin tekrar gerçekleşmesi halinde seyircisiz oynama cezası alabileceklerini kaydeden Pekçetin, şunları kaydetti:
     Alınan cezalarla kulübümüzün maddi sıkıntıları daha da artmaktadır. Biz taraftarımızın daha ucuz maç izlemesi için bilet fiyatlarını minimum seviyeye indirirken, elde ettiğimiz tribün hasılatından daha fazla ceza öder olduk. Her şeyden öte Manisaspor tribünleri geçmiş dönemlerde centilmenliği ile Türkiyeye örnek olmuştur. Taraftarımızdan Manisaspor tribünlerine yakışmayacak davranışlarda bulunanlara fırsat vermemelerini, ilerleyen dönemde takımımızı yalnız bırakmamak için tribünlerde sadece Manisasporu destekleyen tezahüratlarla bulunmalarını bekliyoruz.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER