Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Boluspor Kulüp Başkanı Abat: Hedefimiz, ligin sonuna kadar mücadeleyi bırakmadan, başarıya inanarak yolumuza devam etmek


BOLU (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Bolusporun Kulüp Başkanı Abdullah Abat, Hedefimiz ligin sonuna kadar mücadeleyi bırakmadan, başarıya inanarak yolumuza devam etmek dedi.
     Abat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Atatürk Stadyumunda Pazar günü oynayacakları Samsunspor maçının hazırlıklarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.
     Deplasmanda alınan puanları iç sahada da almak için seyirci desteğine ihtiyaçlarının olduğunu ifade eden Abat, Boluspor taraftarının Samsunspor karşılaşmasında takımlarını yalınız bırakmamalarını istedi.
     Abat, ligde oynanan her maçın çok zor olduğunu dile getirerek, Artık puan kaybetme şansımız yok. Oynayacağımız her maçtan puan ya da puanlar almamız gerek. Bunu başaracak güçteyiz şeklinde konuştu.
     Bolusporun oynadığı her maçı kazanacak güçte olduklarını ifade eden Abat, Çok güçlü bir takım kadromuz var. Transfer döneminde aldığımız oyuncuların takıma katkıda bulunmasıyla birlikte çok daha iyi olacağız. Hedefimiz, ligin sonuna kadar mücadeleyi bırakmadan, başarıya inanarak yolumuza devam etmek dedi.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER