Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Çetiner: -Aşağıyla ilişkimizi kesebilmek için TKİ Tavşanlı Linyitspor maçını kazanmak istiyoruz


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, düşme hattından uzaklaşmak için sahalarında oynayacakları TKİ Tavşanlı Linyitspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.
     Çetiner, GAP Vadisindeki idman öncesi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sarı-yeşilli ekibin geçen hafta Adana deplasmanında ortaya koyduğu performansın umut verici olduğunu belirtti.
     Bu hafta ligde TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında önemli bir mücadeleye çıkacaklarını vurgulayan Çetiner, şunları kaydetti:
     Bu maç her iki takım için de önemli. Aşağıyla ilişkimizi kesebilmek için TKİ Tavşanlı Linyitspor maçını kazanmak istiyoruz. Eminim rakibimizde aynı düşüncededir. Elimizden gelenin en iyisini sahada yapabilmek için gayret göstereceğiz. İnşallah her şey düşündüğümüz gibi olur.
     Futbolcu Gökhan Kaba da alt sıralardaki takımları yakından ilgilendirecek bir maça çıkacaklarını, hedeflerine ulaşabilmek için mutlaka galip gelmeleri gerektiğini söyledi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER