AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ:

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ: Yargı süreci sonunda suçsuzlar serbest kalacak suçlular ise yaptıklarının bedellerini ödeyeceklerdir


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Yargı süreci sonunda suçsuzlar serbest kalacak suçlular ise yaptıklarının bedellerini ödeyeceklerdir dedi.
     Ergenekon Davasında savcıların mütalaayı mahkemeye sunması konusunda yazılı açıklamada bulunan Özdağ, herkesin yargı sürecini sabır ve tahammülle takip etmesi gerektiğini, yargıya baskı yapmaya kimsenin hakkı olmadığını belirtti.
     Özdağ, açıklamada şu ifadelere yer verdi:
     Jandarma ve polisle dövüşerek, hakimlere, savcılara tehditler savurarak, yakışmayacak söylemlerde bulunarak bir yere varılmaz. Türkiye bir hukuk devletidir. Kim yanlış yaparsa, yanlışının bedelini öder. Gerçek hukuk devletinde hukuk herkese dokunabiliyorsa orada hukukun varlığından söz edebiliriz. Herkese dokunamayan hukuk değil guguktur.
     Hiç kimse yargının verdiği kararlarla ilgili yorum yapmamalıdır. Yargıya inanmalı ve güvenmeliyiz. Yargı gereğini yapacaktır. Bizim hakimlerimiz ellerindeki bilgiler, belgeler ve vicdanıyla hareket eder asla kendi ideolojisiyle hareket etmez. Yargı süreci sonunda suçsuzlar serbest kalacak suçlular ise yaptıklarının bedellerini ödeyeceklerdir.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER