Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: Adana deplasmanından en az 1 puanla dönmek istiyoruz


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde pazartesi günü deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak Bucasporun teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Adana deplasmanından en az 1 puanla dönmek istiyoruz dedi.
     Karafırtınalar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde pazartesi günü ilk 6 adaylarından Adana Demirspora konuk olacaklarını, müsabakanın zor geçeceğini bildiklerini kaydetti.
     Adanaya puan için gideceklerini belirten Karafırtınalar, İzmire en az 1 puanla dönmek istiyoruz. 3 puan olursa daha çok seviniriz. Son haftalarda alınacak her puanın önemi var dedi.
     Karafırtınalar, Adana Demirspor karşılaşmasının ardından düşme hattındaki ekiplerle karşılaşacaklarını ifade ederek, Ancak bu takımlar da son dönemde çıkışta olan ekipler. Sonuçta maçlar oynanmadan kazanılmıyor. Bu maçlar bana göre daha tehlikeli. Kalan 7 haftada en iyi sonuçları almak için uğraşacağız dedi.
     Bucasporda sakatlığı bulunan Zaferin dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Ligin ilk yarısında İzmirde oynanan karşılaşma Bucasporun 1-0 üstünlüğüyle sona ermişti.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER