Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Çınar: -"Play-off mücadelesine Torku Konyasporun adını yazdırmak için Manisaspor maçını kesinlikle kazanmamız gerekiyor"


KONYA (A.A) - Torku Konyaspor Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, play-off mücadelesine adlarını yazdırmak için Manisaspor maçını kazanmaları gerektiğini söyledi.
     Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Manisaspor maçının Torku Konyasporun play-offtaki yerini belli etmesi açısından en önemli mücadele olduğunu belirtti.
     Bu hafta sonu mücadele edecekleri Manisasporun play-offtaki iddialı rakiplerden biri olduğunu hatırlatan Çınar, "İnşallah play-offa kalıp oradaki rakiplerimizi de eleyerek Süper Lige çıkan takım Torku Konyasporumuz olacak" dedi.
     Manisaspor maçının güzel bir mücadeleye sahne olacağını ve maça rekor sayıda seyirci beklediklerini ifade eden İbrahim Çınar, tüm taraftarları stada davet etti.
     Çınar, 3 puanı alarak kalan maçlara daha da konsantre olmak istediklerini vurgulayarak, "Erkan ile Semihin sakatlıkları devam ediyor. Onların dışındaki oyuncularımızda eksik yok. Maçı alarak inşallah play-offta yerimizi sağlamlaştıracağız. Play-off mücadelesine Torku Konyasporun adını yazdırmak için Manisaspor maçını kesinlikle kazanmamız gerekiyor" diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Murat Aslan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER