Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Biçer: Sahaya çıkan tüm arkadaşlarımız yüzde yüz görevini yerini getirdiği için mutluyum


AYDIN (A.A) - Spor Toto İkinci Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyesporun Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, Ünyespor karşısında elde ettikleri 2-0lık galibiyete ilişkin, Sahaya çıkan tüm arkadaşlarımız yüzde yüz görevini yerini getirdiği için mutluyum dedi.
     Biçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sakat ve cezalı oyuncuları nedeniyle kendileri için zor olan Ünyespor maçından 3 puanla ayrıldıkları için sevinçli olduklarını ifade etti.
     Kadrodaki eksik oyuncuların yerlerinin, görev alacak diğer oyuncularca doldurulacağına inançlarının tam olduğunu maç öncesinde dile getiren Biçer, şunları kaydetti:
     Sahaya çıkan tüm arkadaşlarımız yüzde yüz görevini yerini getirdiği için mutluyum. Karşılaşmanın ilk yarısında biraz ağır oynadık ve istediğimiz gibi oyun kuramadık. Buna rağmen 2-3 net pozisyon bulduk. Eğer ilk yarıda golleri bulsaydık, ikinci yarıda daha rahat oynayabilirdik. İkinci yarıda golü erken bulmak, bizi biraz rahatlattı.
    
     Muhabir: Bahattin Albayrak / Suat Deniz / Ufuk kırabalı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER