Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Kızıltan: "Gönül isterdi ki direkt PTT 1. Lige çıkalım ama olmadı. Şansımız devam ediyor"


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyasporun teknik direktörü Özcan Kızıltan, "Gönül isterdi ki direkt PTT 1. Lige çıkalım ama olmadı. Şansımız devam ediyor" dedi.
     Kızıltan, Nurettin Soykan Tesislerinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, camianın beklentilerini iyi bildiklerini ve bu doğrultuda çalıştıklarını söyledi.
     Play-off maçlarının Denizlide oynanacağını belirten Kızıltan, "Gönül isterdi ki direkt PTT 1. Lige çıkalım ama olmadı. Şansımız devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana yenilmeyen ve her geçen gün daha iyi noktaya giden bir takım var. Daha çok inanan, başarma arzusu içerisinde olan bir ekip oluştu. Direkt olmadı ama oyuncularımızla PTT 1. Lig rüyasını Denizlide gerçekleştireceğimize inanıyorum" diye konuştu.
     Oyuncularına güvendiğini dile getiren Kızıltan, son dönemdeki başarılı performansın devam etmesini diledi.
     Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 53 puanla 3. sırada yer alan Yeni Malatyaspor, gruptaki son maçında Bayrampaşa ile hafta sonu deplasmanda karşılaşacak.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER