Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -İnegölspor Teknik Menajeri Güldüren: -Hedeften sapmamak ve üst sıralardan kopmamak için Ofsporu yenmek zorundayız


BURSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden takımlarından İnegölsporun teknik menajeri İsmail Güldüren, Hedeften sapmamak ve üst sıralardan kopmamak için Ofsporu yenmek zorundayız dedi.
     Bordo-beyazlı ekip, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Ofspor maçı hazırlıklarını, tesislerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü.
     Takımın teknik menajeri Güldüren, gazetecilere yaptığı açıklamada, deplasmana maçı kazanmak için gittiklerini söyledi. Sezon başından bu yana yükselen bir grafikleri olduğunu dile getiren Güldüren, Bu doğrultuda Ofspor maçına hazırlanıyoruz. Hedefimiz ilk önce iyi oyun ve iyi skorla dönmek. İki haftadır iyi bir çıkış yakaladık. Hedeften sapmamak ve üst sıralardan kopmamak için Ofsporu yenmek zorundayız dedi.
     Güldüren, takımda Özgür, İlhan ve Ekremin sakatlıklarının bulunduğunu ifade ederek, Sezon başından bu yana ilk defa bu kadar fazla sakat oyuncumuz var. Ligin sonuna yaklaşıldığı için futbolcuların birikmiş yorgunlukları çıkıyor. Sakat olan Mustafa bu hafta aramıza döndü. Antrenman eksikliği var. İnşallah bu hafta iyi çalışıp, tekrar eski performansına kavuşur diye konuştu.
     Takım oyununu oynadıkları takdirde bütün takımları yenecek güçte oldukları iddiasında bulunan Güldüren, iyi çalışıp, iyi düşünüp maçı kazanmak istediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER