Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Körfez Futbol Kulübü Yardımcı Antrenörü Üstüner: Alt sıralardan kurtulmamız için galip gelmemiz gerekiyor. Takım olarak bulunduğumuz konumu hak etmiyoruz


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü Yardımcı Antrenörü Bülent Üstüner, yarın sahalarında oynayacakları Çamlıdere Şekerspor maçına ilişkin, Alt sıralardan kurtulmamız için galip gelmemiz gerekiyor. Takım olarak bulunduğumuz konumu hak etmiyoruz dedi.
     Üstüner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maç için son hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, takımın kampa girdiğini söyledi.
     Oyunculardan Tevfikin sakatlığının sürdüğünü dile getiren Üstüner, Fırat Sezerin de kart cezalısı olduğu için karşılaşmada yer alamayacağını bildirdi.
     Üstüner, Çamlıdere Şekerspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını dile getirerek, Alt sıralardan kurtulmamız için galip gelmemiz gerekiyor. Takım olarak bulunduğumuz konumu hak etmiyoruz. İyi oynadığımız maçları şanssız şekilde kaybettik. Çok gol pozisyonuna girip de kaybettiğimiz maçlar var. Maçı kazanarak rahatlamak istiyoruz, alacağımız galibiyetle bulunduğumuz konumdan en az 2-3 basamak daha yükseleceğimizi düşünüyoruz. Daha sonra deplasmanda oynayacağımız maçı da kazanıp rahatlamak istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER