Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -İnegölspor Onursal Başkanı Aktaş: -Hedefimiz direkt birinci olarak ligi şampiyon bitirmektir


BURSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölsporun Onursal Başkanı Alinur Aktaş, Hedefimiz, direkt birinci olarak ligi şampiyon bitirmektir dedi.
     Aktaş, yaptığı açıklamada, kalan maçların tamamını kazanarak lider Balıkesirin puan kaybını bekleyeceklerini söyledi. Kalan 8 maçın tamamını kazanmak istediklerini ifade eden Aktaş, şöyle konuştu:
     Ligde kolay maç yok. Son sıradaki Gaziosmanpaşa ile son dakikada attığımız golle berabere kaldık. Yeri geldi üst sıralardaki takımları burada yendik. Dolayısıyla her maçın ayrı bir önemi var. Haftaya Kırklarelispor, hemen 3 gün sonra Bayrampaşaspor, 4 gün sonra tekrar dışarıda Anadolu Selçuklu maçı var. Rakibin durumundan önce kendimize bakmak durumundayız.
     Artık seyircimizin bize hem içerde hem dışarıda destek vermesi gerekiyor ki sporcularımız da bu manalarda ateşlensin. Diğer maçlar beni pek ilgilendirmiyor ama üzerimize düşeni yaparsak bize sürpriz gibi gözüken şeyi yapacağımızı düşünüyorum. İnegölsporun hedefi direkt birinci olarak ligi şampiyon bitirmektir. Buna arkadaşlarımız da teknik heyetimizde yürekten inanıyor.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER