Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Kayserispor ile Beşiktaş, ligde 41inci randevuya çıktı -Son maçlarına göre, Beşiktaş iki, Kayserispor 4 oyuncu değişikliğiyle sahada yer aldı


KAYSERİ (A.A) - Kayserispor ile Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligde, 34üncü ve sezonun son hafta maçında karşılaştı.
     Kayseri temsilcisi ile İstanbulun siyah-beyazlı ekibi, ligde daha önce 40 kez birbirleriyle mücadele etti. Bu 40 maçın 21inden Beşiktaş, 11inden Kayserispor galip ayrıldı. Taraflar arasındaki 8 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi.
     Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, bu karşılaşmada, 33üncü haftada yaptıkları Gençlerbirliği maçının ilk 11ine göre iki değişikliğe giderek, Necip ve Emrenin yerine Erkan ve Gökhanı tercih etti.
     Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki ise geçen hafta oynadıkları Kasımpaşa maçı 11ine göre 4 değişiklik yaparak, Sefa, Yener, Biseswar ve Ertuğrulun yerine Gökhan, Simic, Eren ve Moucheye görev verdi.
     Beşiktaşta McGregor, Dentinho, Almeida, Ersan, Mehmet Akgün, Hasan ve Muhammed, Kayserisporda ise Ertuğrul, Diop, Bilal, Biseswar, Kamil, Okay ve Resul, yedekler arasında yer aldı.
     Maçtan önce, bir görevli, Türkiyenin ev sahipliğinde düzenlenecek FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasının maskotu "Kanki" kostümüyle sahada gezerek, taraftarları selamladı.
     Karşılaşmayı yaklaşık 10 bin Kayserispor, 5 bin civarında da misafir takım taraftarı izledi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER