Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Medical Park Antalyaspor Kulübü, Galatasaray maçında rakip takım taraftarlarına ücretsiz bilet verildiği yönündeki iddiaların gerçek olmadığını bildirdi


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor Kulübü, Galatasaray maçında rakip takım taraftarlarına ücretsiz bilet verildiği yönündeki iddiaların gerçek olmadığını bildirdi.
     Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, bu sezon Galatasaray ile Akdeniz Üniversitesi Stadında yaptıkları maçta misafir takım yönetimi için zimmetli, tutanakla teslim edilmiş, henüz inşaat halinde giriş kapı düzenlemeleri bitmemiş protokol VIP bölümüne barkotla açılan Rixos Tribününün turnike kapısından girişi sağlayan ücretsiz bilet kuponlarından birisini teşhir ederek Galatasaray taraftarlarına ücretsiz bilet verildiği iddiasının asılsız, gerçekleri yansıtmayan ve amacını aşan bir yanıltma olduğu belirtildi.
     Her platformda belirtildiği üzere kulübün ücretsiz bilet verme uygulaması olmadığı, bu hususun denetim altında bulunan tüm kayıtlarıyla teyitli olduğu vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     İddiaların aksine söz konusu edilen Galatasaray müsabakasında ne misafir takım ve ne de kendi taraftarlarımıza ücretsiz bilet verilmemiştir. Bunun ötesinde takımımız tarihinin en yüksek bilet gişe hasılatlarından birini elde etmiştir. Taraftarlarımızı, kulübün yönetim ve idari personeline karşı kışkırtma ve infialini amaçlayan benzeri gerçek dışı iddia ve suçlamalara itibar edilmemesini sağduyulu Antalyasporlulardan rica ederiz.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER