Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası -Trabzonspor, (B) Grubundaki son maçında Medical Park Antalyasporu konuk edecek -Asbaşkan Şakar: Grupta üç takımın da iddiası var. Ama biz hiçbir hesabı yapmadan rakibimizi yenerek gruptan lider


TRABZON (A.A) - Spor Toto Süper Ligde Mersin İdmanyurdunu deplasmanda 1-0 yenerek kötü gidişatına son veren Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubundaki son maçında sahasında Medical Park Antalyasporu konuk edecek.
     Grupta 9 puanlı takımlardan ikinci sırada yer alan Medical Park Antalyaspor ve üçüncü sıradaki Eskişehirsporun önünde 12 puan ile lider durumda bulunan bordo-mavili takım, grubu ilk sırada tamamlayarak yarı finale yükselmeyi hedefliyor.
     Kulüp Asbaşkanı Nevzat Şakar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mersin İdman Yurdu maçıyla başladıkları çıkışı Ziraat Türkiye Kupasında Medical Park Antalyaspor karşısında da sürdürmek istediklerini söyledi.
     Ziraat Türkiye Kupası hedefinin bu yıl kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Şakar, Türkiye Kupasını kazanma hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda gruptan lider çıkmak istiyoruz. Grupta üç takımın da iddiası var. Ama biz hiçbir hesabı yapmadan rakibimizi yenerek gruptan lider çıkmak amacındayız dedi.
    
     -En golcü Adrian-
    
     Trabzonsporun geçen hafta Mersin İdman Yurdu ile oynadığı maçın kadrosuna alınmayan, Ziraat Türkiye Kupasındaki en golcü oyuncusu Adrianın yarınki maçta forma giymesi bekleniyor.
     Ziraat Türkiye Kupasında 5 golü bulunan Polonyalı oyuncu, bu sezon özellikle kupada attığı gollerle takımına hayat verdi. Bordo-mavili futbolcu, Ziraat Türkiye Kupasında Kasımpaşa ile deplasmanda oynanan ve bordo-mavili takımın 1-0 yenik götürdüğü karşılaşmanın 88. dakikasında attığı golle skoru 1-1 yaparak maçın uzatmalara gitmesini sağlamıştı. Daha sonra seri penaltı atışlarında rakibini eleyen Karadeniz ekibi, gruplara kalmıştı.
     Polonyalı oyuncu, bordo-mavili takımın grupta 2-0 galip geldiği Eskişehirspor maçında 1 gol, 3-2 kazanılan Medical Park Antalyaspor maçında 2 gol, 3-0 kazanılan Mersin İdmayurdu maçında da 1 gol attı.
    
     -Sakat ve cezalı yok-
    
     Trabzonsporda Medical Park Antalyaspor maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Bordo-mavililerin yarınki karşılaşmaya Tolga, Serkan, Mustafa, Giray, Cech, Colman, Zokora, Adrian, Alanzinho, Olcan ve Henrique muhtemel 11i ile çıkması bekleniyor.
     Yarın 18.00de Hüseyin Avni Aker Stadında başlayacak karşılaşmayı Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Coşkunun yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Süleyman Özay yapacak.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Futbol: Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER