Gaziantepte fidyeci operasyonu

Gaziantepte fidyeci operasyonu -Kaçırdıkları genç için annesinden fidye talep eden zanlılar, buluşma noktasında kendilerini yakalamak isteyen polise saldırdı -Olayda bir polis memuru yaralandı, 6 kişi gözaltına alındı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte, kaçırdıkları genç için annesinden fidye talep eden zanlılar, buluşma noktasında kendilerini yakalamak isteyen polise saldırdı. 1 polis memurunun yaralandığı olayda, 6 zanlı yakalandı.
     Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Z.Y, polise başvurarak oğlu E.Ynin (23) kaçırıldığını ve serbest bırakılması için kendisinden 4 bin TL fidye istendiğini belirtti.
     Anne Z.Ynin polisle yaptığı görüşme sonrasında zanlıları arayarak fidyeyi vereceğini ifade etmesi üzerine, Gaziantep Arkeoloji Müzesi önünde buluşmaya karar verildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri de zanlıları yakalamak için buluşma noktasında önlem aldı.
     Bir süre sonra buluşma yerine gelen zanlılar, teslim ol çağrısı yapan polis ekiplerine döner bıçağı, satır ve sopalarla saldırdı. Bir polis memurunun kolundan yaralandığı olayda, 6 zanlı, gelen takviye ekiplerce etkisiz hale getirildi.
     Gözaltına alınan zanlıların ifadelerinde E.Yyi (23) alacakları olduğu için kaçırdıklarını iddia ettiği öğrenildi.
     Bu arada, zanlıların ifadesi üzerine polis kaçırılan E.Yyi Beykent Mahallesindeki boş bir binada, darbedilmiş halde buldu.
     İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Mevlüt K, Resul S, Tayfun A, Yılmaz K. ve Ramazan K. tutuklandı. Mahmut Ö. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    
     Muhabir: Hasan Özkal / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Gaziantepte fidyeci operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER