Gaziantepte 13 yaşındaki kız çocuğunun ölümü

Gaziantepte 13 yaşındaki kız çocuğunun ölümü -Kızını işkenceyle öldürdüğü iddia edilen babanın yargılanmasına devam edildi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte, 13 yaşındaki kızı Z.Dyi işkenceyle öldürdüğü iddia edilen baba Ş.Enin yargılanmasına devam edildi.
     Davanın Gaziantep 6. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmasına, "müebbet hapis cezası" ile yargılanan sanık ile avukatı katıldı.
     Duruşmada, sanığın amcasının oğlu olduğu belirtilen K.Ş. tanık olarak dinlendi. K.Ş, olay günü evlerinin üst katından ses duyduğunu ve yukarı çıktığını söyledi. Kapının açık olduğunu ve Z.Dyi yerde yatarken gördüğünü ifade eden K.Ş, "O panikle orada kimseyi görmedim, bağırdım" dedi.
     Sanık Ş.E. de olay günü kızını dövdüğünü ve yanında kimsenin olmadığını ileri sürdü. Kızını nasıl dövdüğünü hatırlamadığını iddia eden Ş.E, pişman olduğunu söyledi.
     Mahkeme duruşmayı, maktulün öz annesinin tespiti ve Adli Tıp Kurumundan gelecek raporun beklenmesi için 11 Temmuza erteledi.
    
     -Olay-
    
     Gaziantepte geçen yıl 28 Haziranda özel bir hastaneye götürüldüğünde vücudunda darp ve işkence izleri fark edilen Z.D, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamış, olayla ilgili, aralarında kız çocuğunu hastaneye getiren 4 kişinin de bulunduğu 6 kişi gözaltına alınmıştı. Baba Ş.E. tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepte 13 yaşındaki kız çocuğunun ölümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER