Gaziantepte tatsız olay

Gaziantepte tatsız olay -Bursasporlu oyuncuları taşıyan otobüs bir grup Gaziantepspor taraftarınca taşlandı -Taşlı saldırıda otobüsün camı kırılırken, kulüp masörü ve tercümanı hafif yaralandı


GAZİANTEP (A.A) - Spor Toto Süper ligde Gaziantepspora deplasmanda 2-1 yenilen Bursaspor takımının oyuncularının bulunduğu otobüs, havaalanına giderken bir grup rakip takım taraftarınca taşlandı.
     Maçın ardından stattan ayrılan Bursasporlu oyuncuları taşıyan otobüs, bir grubun taşlı saldırısına uğradı. Çok sayıda taşın isabet ettiği otobüsün camlarından biri kırıldı. Cam kırıklarının isabet etmesi sonucu kulüp masörü Harun Dobruca ve tercümanı Özgür Naç, başından hafif yaralandı. Kulüp doktorlarının müdahale ettiği Dobruca ve Naçın başı sarıldı.
     Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, havaalanında gazetecilere yaptığı açıklamada, böyle bir saldırıyı Gaziantep taraftarına ve camiasına yakıştıramadıklarını belirterek, Futbolu çirkinleştiren olaylar. Maçı kaybettik. Kazansaydık demek ki bizi öldüreceklerdi dedi.
     Bursaspor Genel Menajeri Süha Sidal ise olaylarla ilgili Gaziantep emniyetini suçladı. Maçın gergin bir havada başladığını vurgulayan Sidal, Emniyetin büyük suçu var. Önümüzde ve arkamızda eskort olmasına karşın tüm kavşaklarda ve tüm ışıklarda durdurulduk. Resmen saldırıya davetiye çıkarıldı diye konuştu.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş / Volkan Bayraktar
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Gaziantepte tatsız olay Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER