Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin saldırıda hayatını kaybeden Sena Büyükkonukun cenaze törenine katıldı (Fotoğrafl


GAZİANTEP (A.A) - Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin bombalı saldırıda hayatını kaybeden Sena Büyükkonukun cenaze törenine katıldı.
     Gaziantep Valiliğindeki temaslarının ardından Asri Mezarlığa geçen heyet, Sena Büyükkonukun babası Vahit Büyükkonuk ve yakınlarıyla görüşerek başsağlığı diledi.
     Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, camide kadınların bulunduğu bölüme giderek, Senanın yakınlarını teselli etmeye çalıştı.
     Başbakan Yardımcısı Atalay, İçişleri Bakanı Şahin ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik de İl Müftüsü Ahmet Bulutun kıldırdığı cenaze namazında saf tuttu. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahinin cenaze namazı öncesinde duygulandığı görüldü.
     Üzerinde gelinlik bulunan kızının tabutuna sarılarak ağlayan anne Tülay Büyükkonuk, boynundaki Türk bayrağını da tabutun üzerine bırakıp öptü. Bakan Fatma Şahinin de teselli etmeye çalıştığı anne Tülay Büyükkonukla gözyaşı döktüğü görüldü.
     Törene katılan bir grup da tekbir getirerek terör örgütü aleyhine bir süre slogan attı. Daha sonra cenaze aracına konulan Senanın cenazesi, Asri Mezarlıkta toprağa verildi.
     Cenaze törenine, Senanın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Erdal Ata, Belediye Başkanı Asım Güzelbey ile çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın - Yasin Dikme - Adem Yılmaz / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER