Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -MHP İslahiye binası açıldı


GAZİANTEP (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İslahiye Teşkilatının yeni binası açıldı.
     Açılış töreninde, saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kuran-ı Kerim okundu. Açılış kurdelesini kesen MHP İl Başkanı Mustafa Erzik, yeni binanın hayırlı olmasını diledi. Açılışın ardından katılımcılara döner ikram edildi.
     MHP İlçe Teşkilatı ayrıca Beytahtı Plazada Birlik Şöleni adlı program düzenledi.
     İlçe Başkanı Mesut Fettahlıoğlu, İslahiyede MHPyi harekete geçirmeye söz verdiklerini dile getirdi.
     Programda, İl Başkanı Erzik ile İlçe Başkanı Fettahlıoğluna Türk bayrağı hediye edildi, daha önce ilçe başkanlığı yapmış ve partiye katkı sağlamış kişilere plaket verildi.
     Etkinlikte Yıldırım Yıldızdoğan da konser verdi.
    
     -İslahiyespor, Şehreküstüsporu yendi
    
     İslahiyespor, Gaziantep Şehreküstüsporu 3-1 yendi
     Bölgesel Amatör Ligide Atatürk Stadında oynanan maçın ilk yarısı Şehreküstüspor oyuncusu İlhanın attığı golle 1-0 tamamlandı.
     İkinci yarıda ataklarını geliştiren İslahiyespor, 60 ve 75. dakikada Hüseyin Palalı ve 80. dakikada Ökkeş Boyun attığı golle 3-1 öne geçti. Kalan dakikalarda gol olmayınca İslahiyespor, Şehreküstüspor maçı 3-1 sona erdi.
     İslahiyespor Antrenörü Zeki Yıldırım, yaptığı açıklamada, zor şartlarda sahaya çıktıklarını, sağlık ekiplerinin iki haftadır maç sırasında sahaya gelmediğini ve sporcuların zor durumda kaldıklarını kaydetti.
    
     -İslahiyede aşure programı
    
     İslahiye Alevi Kültür Derneğince 4. Geleneksel Yas-ı Matem ve Aşure Günü programı düzenledi.
     Doğan Halı Sahada düzenlenen ve saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda yöresel sanatçılar türküler seslendirdi.
     Alevi Dedesi Ali Büyükşahin ve Alevi Kültür Dernekleri Genel Merkezinden Genel Sekreter Dede Gazi Uymaz, yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajı verdi.
     Programda yaklaşık 4 bin kişiye aşure ikram edildi ve semah gösterisi sunuldu.
     Etkinliğe, İslahiye Kaymakamı Osman Beyazyıldız, CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erdoğan, CHP İlçe Başkanı Mustafa Köse, Gaziantep, Adıyaman, Pazarcık, Narlı ve Mersin Alevi kültür dernekleri yetkilileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Zekeriye Şimşek / Kaan Bozdoğan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER