Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nabioğlu, önümüzdeki günlerde yapılacak seçimlerde yeniden aday olacağını bildirdi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nabioğlu, önümüzdeki günlerde yapılacak seçimlerde yeniden aday olacağını bildirdi.
     Nabioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, bütünüyle siyasetten arınmış, mesleki faaliyet ve gelişmelere odaklı meslek camiasına maksimum yarar sağlama amacında olduklarını belirtti.
     Odaya siyaset sokmadan meslek siyasetini şiar edinerek bugüne kadar çalıştıklarını kaydeden Nabioğlu, bundan sonra da odaya siyasetin girmemesi noktasında tüm gayretleriyle çalışacaklarını aktardı.
    
     -Stres ve Motivasyon semineri
    
     Şehitkamil Belediyesince, personele yönelik Stres ve Motivasyon semineri verildi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde (ŞKM) düzenlenen seminerde, iş hayatında yaşanan stresin nasıl önüne geçilebileceğini anlatan yazar Elvan Demirkan, iş yerinde yaşanan sıkıntıların sorun haline getirilmemesi için önemli tavsiyelerde bulundu.
     Çoğu insanın, öfkesini kontrol edememesinden dolayı stres ve sıkıntı yaşadığını belirten Demirkan, stresle başa çıkmak için öncelikle öfke kontrolünün şart olduğunu bildirdi.
     Özellikle de kamu kurum ve kuruluşlarda çalışanlar için bu seminerin önemli olduğuna değinen Demirkan, personele egzersizle stresi yenebileceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER