Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Vergi rekortmenleri ödüllendirildi -Konukoğlu ailesi ve SANKOya 6 plaket verildi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı, Gaziantep Gelir ve Kurumsal Vergisi rekortmenlerini ödüllendirdi.
     SANKOdan yapılan açıklamaya göre, bir otelde düzenlenen törende, Gelir Vergisi Rekortmenleri listesinde birinci sırada yer alan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğluna plaketini Vali Vekili Mevlüt Kurban verdi.
     Gelir Vergisi Rekortmenleri listesinde ikinci sırada yer alan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zeki Konukoğlunun yerine plaketini, SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Konukoğlu aldı. Plaketi Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker teslim etti.
     SANKO Holding yöneticisi Faruk Kolukısa ve Gelir Vergisi Rekortmenleri Listesinde üçüncü sırada yer alan SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi Adil Sani Konukoğlunun plaketini ise Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci verdi.
     Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin de katıldı.
    
     -Şahinbey Belediyesinin sokak sağlıklaştırma çalışmaları
    
     Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yıl sonuna kadar 7 kilometrelik sokak sağlıklaştırma çalışması yapacaklarını bildirdi.
     Gaziantep kültür yolunun devamını sağlayacak olan sokak sağlıklaştırma çalışmalarını yerinde inceleyen Tahmazoğlu, Tahmazoğlu, Tekke Camisinde Kabasakal Camisine kadar kadar olan alanda Şehitler Caddesi dahil olmak üzere tüm sokakların yıl sonuna kadar sokak sağlıklaştırmasının tamamlanacağını belirtti.
     2012 yılında başladıkları Pişiriciden Şıh Camisine kadar olan Pişirici, Übeydullah, Müftüoğlu ve Şıh Hamam sokaklarında sokak sağlıklaştırma ve cephe yenileme çalışmasının tamamlandığını ifade eden Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Kozluca Camisinden Pişiriciye ve İstiklal Okuluna kadar olan alanın ihalesini 10 gün içine yapıyoruz. Şıh Camisinden Kabasakal Camisine kadar olan alanın sokak sağlıklaştırması için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Şehitler Caddesinde cephe yenileme çalışmasına başlayacağız. Tekke Camisinden Kabasakal Camisine kadar Şehitler Caddesi dahil olmak üzere bütün sokakları bu yıl içinde bitirmiş olacağız. Böylelikle toplamda 7 kilometrelik bir soksak sağlıklaştırma yapmış olacağız.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER