Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şehitkamil Belediyesinden Aile Okulu semineri


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesince Aile Okulu semineri düzenlendi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde Aile Okulu semineri kapsamında psikolog Mehtap Kayaoğlu ve Sefer Kayaoğlu evlilikle ilgili sunum yaptı.
     Seminere, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ile vatandaşlar katıldı.
    
     -Tahmazoğlu, Çamlıca 1071 konutlarını inceledi
    
     Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, inşaatı devam eden Çamlıca 1071 konutlarını inceledi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çamlıca 1071 konutlarının örnek dairelerini vatandaşlarla birlikte gezen Başkan Tahmazoğlu, Çamlıca, Sakarya ve Nuripazarbaşı mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkılan evlerin yerine yeni konutların inşasına başladıklarını belirtti.
     Çamlıcada 1071 konut yapacaklarını vurgulayan Tahmazoğlu şunları kaydetti:
     İlk etapta 379 konut ve 24 iş yerini tamamlayacağız. Hedefimiz bu yıl konutları bitirebilmek. Burada 3+1, 2+1 ve 1+1 şeklinde konutlar yapılıyor. Yine kentsel dönüşüm çerçevesinde evini yıktığımız vatandaşlardan ev talebi olanlar için takas işleminde kullanacağız. Kalan kısmını ise herhangi bir sınırlama şartı getirmeden dileyen her türlü vatandaşımız buradan konut alma şansına sahip olacak.
    
     -Sankolu öğrenciler Ingenious projesine katıldı
    
     Özel Sanko Liseleri öğrencileri, Ingenious Projesi kapsamında İtalya, Estonya, Fransa, Slovakya, Polonya, Romanya, Türkiye, İsveç, Çek Cumhuriyeti, Finlandiya ve Portekizden öğrencilerin yer aldığı çalışma programına katıldı.
     Sankodan yapılan açıklamaya göre, European School-Net tarafından organize edilen üç yıllık süreli Avrupa Birliği (AB) Ingenious Projesi ile öğrenciler, belirlenen konu başlıklarında araştırma yaptı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, Öğrencilerinin bilimsel proje kapsamında farklı kültürlerden gelen öğrencilerle bir arada ortak çalışma yaptığını kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER