Genç işadamlarından Kalekol seferberliği

Genç işadamlarından Kalekol seferberliği -Ankara Genç İşadamları Derneği Başkanı Değer: -Kalekol Projesi de her şeyimizle destek sağlayacağımız bir proje. Bölgedeki tüm karakolların yenilenmesi için tüm üyelerimizle birlikte se


ANKARA (A.A) - Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Abdullah Değer, dernek olarak terör saldırısına maruz kalan Güneydoğu Anadoludaki sınır karakollarının yenilenmesi hedefleyen Kalekol Projesinin biran önce hayata geçirilmesi için personel, iş makinesi ve inşaat malzemesi desteğine hazır olduklarını bildirdi.
     Değer, yaptığı yazılı açıklamada, terör saldırılarında artan şehit sayısının kendilerini derinden sarstığını ifade etti. Değer, Güneydoğu Anadoluda bazı sınır karakollarının fiziki yapılarının terörle mücadelede yeterli olmamasının can kayıplarını arttırdığını kaydetti.
     Gerek terörün neden olduğu güvenlik sorunu, gerekse de kaynak sorunu nedeniyle az sayıdaki karakolun, daha güvenli yapılar olan Kalekollara dönüştürüldüğünün altını çizen Değer, şunları kaydetti:
     Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın askerlerimizi daha güvenli karakollara kavuşturma amacıyla başlattığı çalışma son derece yerinde ancak ağır ilerleyen bir çalışma. Dernek olarak, projeye varımızla-yoğumuzla desteğe hazırız. Kalekol Projesi de her şeyimizle destek sağlayacağımız bir proje. Kalekol yapımı için personel, iş makinesi ve inşaat malzemesi desteği sağlayacağız. Bölgedeki tüm karakolların yenilenmesi için tüm üyelerimizle birlikte seferberlik ilan edeceğiz. Karakolların fiziki ve lojistik yapısının değiştirilmesi konusunda üzerimize düşeni yapmaya hazırız, devletimizin emrindeyiz.
    
     Muhabir: Özcan Yıldırım
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber Genç işadamlarından Kalekol seferberliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER