Giresunsporda yönetim arayışları

Giresunsporda yönetim arayışları -Kulüp kayyum heyeti başkanı Sandal: Giresunsporun güzel bir yönetime kavuşması için seçime gideceğiz


GİRESUN (A.A) - Spor Toto 2. Lig takımlarından Giresunsporda kayyum heyeti başkanı Fatih Sandal, Giresunsporun güzel bir yönetime kavuşması için seçime gideceğiz dedi.
     Sandal, kulübün sosyal tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, takımdaki mevcut futbolculara ödeme yaparak, yönetim oluşana kadar futbolcular dağılmasın diye bir çaba içinde olduklarını söyledi.
     İç transferde oyuncularla görüşmelere devam ettiklerini ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle zorluklarla karşılaştıklarını ifade eden Sandal, şöyle konuştu:
     Futbolcularımızın geçen yıldan alacakları duruyor. Tabi bir önceki yıldan da gelen borçlar var ve kulübün hiçbir geliri yok. Bu gelir nasıl sağlanır, bunun araştırmasını yapıyorum. Giresunspora kaynak olarak acil 2 milyon lira lazım. Yönetimin olmamasından dolayı biz de bunu görev olarak kabul ediyoruz. Amacımız yeni gelen yönetime yarısı oluşmuş bir kadro bırakmak. Giresunsporun güzel bir yönetime kavuşması için seçime gideceğiz. Giresunsporu bu zor dönemde yalnız bırakmadan bir kaynak oluşturmak istiyoruz.
     Sandal, taraftar gruplarıyla birlikte Giresunspor için esnaftan maddi yardım isteyeceklerini ve herkesin elinden geldiği kadar katkıda bulunmasını istediklerini anlatarak, şunları söyledi:
     Herkes 10, 20, 50 lira ve üzeri gibi rakamlarla elinden gelen desteği sağlamalı. En azından bugünün sıkıntılarını kurtarabilmek, ufak tefek ödemeleri karşılamak amacıyla maddi kaynak lazım. Bu sorumlulukta, ben yokum mantığıyla hareket edenleri Giresunlu olarak, Giresunspor taraftarı olarak hiç görmüyorum. Bu iş bir Fatih Sandalın vereceği 300 bin lirayla da olmaz. Çünkü günü bile kurtarmaz. Giresunluyum deyip de Giresuna gönül veren 14 arkadaş arıyorum. Şu zor zamanda kulübe 100er bin lira verip benim de ismim olsun orada diyen arkadaşlar arıyorum. Bir yönetimimiz olsa bizi 1,5 milyon lira gibi bir rakam çok rahatlatıyor.
    
     -Ömer Ülküye verilen hak mahrumiyeti cezası-
    
     Sandal, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) şike davasında adı geçen eski başkan Ömer Ülküye bir yıl hak mahrumiyeti cezası verildiğini hatırlatarak, Giresunsporu destekleyen birinin 1 yıl ceza almasını ben Giresun için zarar olarak görüyorum. Çok uzun bir süre. İsterdim ki Ömer Ülkü başkan olsun. Çünkü bildiğim kadarıyla böyle bir niyeti de vardı ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Gülizar Şenel
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Giresunsporda yönetim arayışları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER