GMKA Başkanı Gündoğdu:

GMKA Başkanı Gündoğdu: -Bizler süreci yönetiyoruz, herhangi bir kuruma destek kararı almıyoruz


ÇANAKKALE (A.A) - Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Başkanı Mustafa Gündoğdu, süreci yönettiklerini ve herhangi bir kuruma destek vermediklerini söyledi.
     Gündoğdu, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasında (ÇTSO) düzenlenen toplantıda, yatırımcıların sorunlarını dinledi, verilen destekler hakkında iş çevresine bilgi verdi.
     Çanakkalenin Balıkesire göre az yardım aldığı iddialarının doğru olmadığını ifade eden Gündoğdu, iki il arasında bir ayrımın söz konusu olmadığını belirtti.
     Yaptıkları desteklerde tarafsızlık ilkesinden asla taviz vermediklerini vurgulayan Gündoğdu, Ajans olarak hiçbir kuruma ayrım yapmıyoruz. Dağıtılan desteklerde taraf tutmuyoruz. Biz karar verici değiliz. Sunulan projelere, aldıkları puan neticesinde destekliyoruz. Bizler süreci yönetiyoruz. Herhangi bir kuruma destek kararı almıyoruz. Gönül ister ki tüm kurumlara destek verelim ama bu durum bizim elimizde değil diye konuştu.
     Tanıtım fuarlarında kimseyi finanse etmediklerini de belirten Gündoğdu, Vallahi de billahi de etmedik. İstediğiniz kitabı getirin el basayım dedi.
     Toplantıya, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇTSO Başkanı Bülend Engin ve iş adamları katıldı.
    
     Muhabir : Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı : Haluk Yüksel
<< Önceki Haber GMKA Başkanı Gündoğdu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER