Gökçek yurtdışından gelen konuklarına Ankarayı gezdirdi

Gökçek yurtdışından gelen konuklarına Ankarayı gezdirdi -Batı Trakya Kadın Platformu Sözcüsü Raif: -Ankara güzel bir gelişim gösterdi. Sayın Gökçek ve ekibinin çalışmalarıyla temiz ve bakımlı bir başkent olmuş


ANKARA (A.A) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Kongresi için başkente gelen yabancı siyasi parti mensupları, senatörler, milletvekilleri ve dernek başkanlarından oluşan heyete, bazı kentsel dönüşüm, rekreasyon, sosyal ve kültürel proje alanlarını gezdirdi.
     Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Kongresi için başkente gelen heyetin, Mogan Gölünü, Hacı Bayram Camini, Gençlik Parkını gezdiği ve sonrasında Eryaman Aile Yaşam Merkezinde Ankara seymenlerinin gösterilerini izlediği bildirildi.
     Açıklamada siyasi partilerin kadın kolllarının ve kadın derneklerinin oluşturduğu Batı Trakya Kadın Platformunun Sözcüsü Şükran Raifin Ankara gezisi hakkında, Ankara güzel bir gelişim gösterdi. Sayın Gökçek ve ekibinin çalışmalarıyla temiz ve bakımlı bir başkent olmuş ifadelerini kullandığı belirtilirken, konuklardan ziyaretlerden memnun kaldığı ve akşam yemeğini Göksu Göletinde yedikleri kaydedildi.
     (MUH-EC)
<< Önceki Haber Gökçek yurtdışından gelen konuklarına Ankarayı gezdirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER