Göl çevresinde 100 torba çöp toplandı

Göl çevresinde 100 torba çöp toplandı -İzmit Çayırköy Gölkayda biraraya gelen KAMADER üyesi bir grup doğasever, sabah erken saatlerde başlayan etkinlikte, göl çevresinde biriken çöpleri topladı -Doğaseverler, etkinlik sonrası balık


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Sportif Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneğinin (KAMADER), İzmit Çayırköy Gölkayda düzenlediği çevre temizliği etkinliğinde, 100 torba çöp toplandı.
     KAMADER Başkanı Engin Uztürk, dernek yöneticileri ve çevrecilerden oluşan grup, sabah erken saatlerde başlayan etkinlikte, göl çevresinde biriken çöpleri topladı. Yaklaşık 100 torba çöp toplayan grup, daha sonra kendilerini ödüllendirerek, mangalda balık ziyafeti çekti.
     Uztürk burada yaptığı konuşmada, Temiz çevre, sağlıklı yaşam ve sürdürülebilir avcılık ilkesiyle düzenledikleri etkinliği geleneksel hale getirdiklerini, balık tutma yarışmalarında da çevre temizliği yaptıklarını ve en fazla çöp toplayanlara çeşitli hediyeler vererek, çevre bilincini artımak istediklerini söyledi.
     Uztürk, Çevre dostu üyelerimiz ve vatandaşlarla birlikte, kentimizin güzel alanlarından biri olan Gölkayın etrafındaki çöpleri topladık. Bu etkinlikle, çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak istedik dedi.
     Dernek yönetici ve doğaseverler, etkinlik sonrası balık ızgara ziyafeti düzenleyerek, kendilerini ödüllendirdiler.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Göl çevresinde 100 torba çöp toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER