Gölcük Tabiat Parkı işletmesinin Bolu Belediyesine

Gölcük Tabiat Parkı işletmesinin Bolu Belediyesine devri -Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: İnşallah, Gölcük Tabiat Parkını alma gayemize uygun olarak da işletebiliriz


BOLU (A.A) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gölcük Tabiat Parkının işletme hakkının Bolu Belediyesine devrine ilişkin, İnşallah, Gölcük Tabiat Parkını alma gayemize uygun olarak da işletebiliriz dedi.
     Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gölcük Tabiat Parkının belediyeye devriyle ilgili prosedürün tamamlanma aşamasında olduğunu belirterek, konunun bu hafta içinde neticelendirileceğini söyledi.
     Bizim asıl amacımız Gölcüke sahip olmak değil diyen Yılmaz, Gölcük Tabiat Parkında, şu anda hem kafeterya hem de lokanta kısmının çalışmadığını ve buranın sadece normal gündelik piknikçilerin işine yaradığını kaydetti.
     Yılmaz, Gölcük Tabiat Parkının işletmesinin belediyeye geçmesinin ardından bakımının yapılacağını anlatan Yılmaz, Biz alırsak, en azından bakımını çok güzel yaparız. Tatilcilere, Ne güzel yere geldik, Allah razı olsun, ne güzel bakmışlar dedirdirsek, Bolunun reklamını yapmış oluruz. İnşallah Gölcük Tabiat Parkını alma gayemize uygun olarak da işletebiliriz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Gölcük Tabiat Parkı işletmesinin Bolu Belediyesine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER