Gölyanı yaylası ziyaretçilerini bekliyor

Gölyanı yaylası ziyaretçilerini bekliyor -Ladin ağaçlarından oluşan ormanlık alanları, gölü ve 50 otantik yayla eviyle Gölyanı Yaylası ziyaretçilerini bekliyor -Yağlıdere Kaymakamı Aydoğan: Burası turizme kazandırıldığı takdir


GİRESUN (A.A) - Aytekin Özdemir - Ladin ağaçlarından oluşan ormanlık alanları, gölü ve 50 otantik yayla eviyle Gölyanı Yaylası ziyaretçilerini bekliyor.
     Yağlıdere Kaymakamı Osman Aydoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin Derindere ve Yeşilpınar köyleri arasında kalan Gölyanı Yaylasının 50 otantik yayla evi, gölü ve ladin ağaçlarından oluşan ormanlık alanlarıyla dikkati çekici bir güzelliğe sahip olduğunu söyledi.
     Buradaki doğal güzelliklerin herkesçe görülmesini arzuladıklarını belirten Aydoğan, yaylaya ulaşım sağlanan Derindere yolunu genişletmeyi planladıklarını bildirdi.
     Gölde temizlik çalışması, kaynak suyla beslenip su seviyesinin yükseltilmesi gibi çalışmaların yapılması gerektiğini ifade eden Aydoğan, Gölyanı Yaylasının turizme kazandırılmasının hem Karadeniz hem de Giresun için önemli olduğunu düşünüyorum. Burası turizme kazandırıldığı takdirde yöre turizminin gelişmesinde önemli bir rol oynayacaktır dedi.
     Aydoğan, doğal güzellikleri görmek isteyen herkesi Gölyanı Yaylasına davet ettiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Aytekin Özdemir / Veysel Kara
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Gölyanı yaylası ziyaretçilerini bekliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER