Gümüşhanede, İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı

Gümüşhanede, İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhanede, İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
     Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Jandarma Binbaşı Uğur Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Arslan, Mİlli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Emre Boşnak ve ilgili kurul üyeleri katıldı.
     Mayda, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, toplantıda, kurulun gündeminde olan 6 maddenin görüşüldüğünü söyledi.
     Hafta sonu Yenişehir Stadyumunda gerçekleştirilecek Gümüşhanespor-Kahramanmaraşspor müsabakası ve diğer müsabakalar için alınacak güvenlik önlemlerinin görüşüldüğünü belirten Mayda, Gümüşhanesporun bu ay içinde ilimizde gerçekleştirecek olduğu müsabakalar için 10 özel güvenlik görevlisinin görevlendirilmesini kararlaştırdık. Torul Voleybol takımımız ile ilimizdeki diğer amatör sporlar için gerekli güvenlik önlemlerinin alınması da kararlaştırıldı dedi.
     Gümüşhanede sporun başarılı olmasını istediklerini ifade eden Mayda, şunları söyledi:
     Kurul olarak gerekli görüldüğü takdirde müsabakalarda görev alacak olan güvenlik görevlisi sayının artırılması ve herhangi bir olaya karşılık gerekli tedbirlerin alınmasına karar verdik. Ay içerisinde bazı maçlarımız aynı saatlere denk geliyor. Bunların da değiştirilmesi için federasyonlarla gerekli yazışmaların yapılmasına karar verdik.
    
     Muhabir: Osman Yetim
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Gümüşhanede, İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER