Hakkari cezaevindeki olaylar

Hakkari cezaevindeki olaylar -Hakkari Baro Başkanı Bayazit: Cezaevinde yaptığımız incelemede, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kayanın olağanüstü çabası sonucunda söz konusu olayın herhangi bir can kaybı olmadan sona erdirildiği an


HAKKARİ (A.A) - Hakkari Baro Başkanı Kutbettin Bayazit, Cezaevinde yaptığımız incelemede, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kayanın olağanüstü çabası sonucunda söz konusu olayın herhangi bir can kaybı olmadan sona erdirildiği anlaşılmıştır dedi.
     Cezaevinde önceki akşam çıkan olayların ardından incelemede bulunan Hakkari Barosu, olaylarla ilgili hazırlanan raporu basınla paylaştı.
     Baro Başkanı Bayazit, gazetecilere yaptığı açıklamada, cezaevindeki olaylarla ilgili Hakkari Baro Yönetimi ve Cezaevi Komisyonu olarak cezaevini ziyaret ettiklerini belirtti.
     İncelemeler sırasında tutuklu ve hükümlülerle görüştüklerini belirten Bayazit, şunları kaydetti:
     Büyüyen olaylar nedeniyle cezaevine Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kayanın geldiği, o esnada kolluk görevlilerine geri çekilmesi için talimat verdiği ve bu talimatıyla birlikte ortalığın sakinleştiği dile getirilmiştir. Görüşülen tüm tutuklu ve hükümlüler, beyanlarında olayın çok vahim olduğunu ifade etmiştir. Cezaevinde yaptığımız incelemede, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kayanın olağanüstü çabası sonucunda söz konusu olayın herhangi bir can kaybı olmadan sona erdirildiği anlaşılmıştır.
    
     Muhabir: Mesut Varol / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Hakkari cezaevindeki olaylar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER