Havza Kaymakamı Kalaycı, Demiryurt köyünü ziyaret

Havza Kaymakamı Kalaycı, Demiryurt köyünü ziyaret etti


SAMSUN (A.A) - Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı, Demiryurt köyünü ziyaret etti.
     Kalaycı, köyüler ile yaptığı sohbette köyleri ziyaretlere ilgili birim amirleri ile geldiğini, bunun nedeninin ise köylü vatandaşların sorunlarını direk olarak muhatabına anlatması olduğunu söyledi.
     "Biliyoruz köylerimizin bir çok sorunu var. Bunları elimizden geldiğince hızlı çözmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz" diyen Kalaycı, ziyaretinde şunları dile getirdi:
     "İçme sularının temizliği sizlerin sağlığı için önemli. Ayrıca beraberimizde gelen İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri bayanlara sağlık taraması yapmakta, bunun yanı sıra İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü veteriner ekipleri de hayvan sağlığı konusunda çalışma yapmakta. Bir önemli konu da kene ve Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı. Bunun için de ilgili ekiplerimiz tarafından bilgilendirme yapılmakta."
     Okul öğrencileri ile de sohbet eden Kaymakam Kalaycı, öğrencilerin futbol sahası isteği üzerine, öğrencilerin isteğinin yerine getirileceğini söyledi.
     Kalaycı, "İsteğinizi yerine getirmek için gerekli talimatı verdim. Kısa sürede sahanıza kavuşacaksınız" dedi.
     Kalaycı, beraberindekilerle bir süre köyde incelemelerde bulunarak Köy Muhtarı Cemil Kurttan bilgiler aldı.
     Ziyaret boyunca İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri kadınlara meme kanser taraması yaptı, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü veteriner ekipleri de hayvan sağlığı denetimlerinde bulundu.
     İlçe Nüfus Müdürü Erhan Köse ise evlenme kütükleri hakkında bilgi verdi.
     Kaymakam Kalaycıya İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Başara, Havza Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Bayram Sezgin, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüsamettin İlhan, İlçe Özel İdare Müdürü Hanife Baş, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Zeki Kurt, Birlik Saymanı Aslan Çalışkan, Havza Müftüsü Lütfi Kocatürk, Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktürk, Mal Müdürü Talat Albayrak, İlçe Nüfus Müdürü Erhan Köse ve Çalık YEDAŞ Şefi Bayram Uyar eşlik etti.
    
     Muhabir: Özgür Uyaroğlu
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Havza Kaymakamı Kalaycı, Demiryurt köyünü ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER