Hentbol

Hentbol -Ardeşen Gençlikspor Kulübü Asbaşkanı Yaşaroğlu: İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda Rize, hentbolda öncü il olacak


RİZE (A.A) - Bayanlar Hentbol Süper Liginde mücadele eden Ardeşen Gençlikspor Kulübünün asbaşkanı Dursun Yaşaroğlu, İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda Rize, hentbolda öncü il olacak dedi.
     Yaşaroğlu, yaptığı açıklamada, 2008 yılında çıktıkları yolda, başarılarına başarı katarak bugün Süper Ligde mücadele etme hakkını kazandıklarını belirterek, bu başarıda bölge kadınlarının çok büyük katkısı olduğunu söyledi.
     Bölge kadınlarının genlerinde bulunan isteği ön planda tutmak adına hentbol sporunu başlattıklarını kaydeden Yaşaroğlu, Bu noktada başarılı olduğumuz inancındayız. Kulüp olarak çok ciddi bir yönetime, teknik ekibe ve sporcu kadrosuna da sahibiz. Bu takımın düşme potansiyelinde olacağını düşünmüyorum. Biz sporcu kızlarımızı çay bahçelerinden topladık, Fırtına Deresinde yüzerken bulduk. Başarımızın altında yatan sebep bizim insanımızın cengaverliği ve çalışma arzusudur. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda Rize, hentbolda öncü il olacak diye konuştu.
     Yaşaroğlu, Rizede hentbolun gelişmesi için Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bünyesinde beden eğitimi spor yüksek okulu kurulabileceğini kaydederek, Rizedeki siyasilerimize sesleniyorum. Üniversitemiz bünyesinde mutlaka beden eğitimi spor yüksek okuluna ihtiyacımız var. Kurulduğu takdirde takımımıza büyük katkısı olacaktır dedi.
    
     Muhabir: Zekeriya Sarıhan / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER