Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi -Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Oğuz: -"Tarihimizde ilk defa mücadele ettiğimiz ligde Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandık"


RİZE (A.A) - Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sultan Rauf Oğuz, ilk kez mücadele ettikleri Bayanlar Süper Liginde Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandıklarını söyledi.
     Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bayanlar Süper Ligi play-off 1. turunda Maltepe Belediyesini 3 maç sonunda eleyerek Avrupa kupalarına katılmayı garantilediklerini belirtti.
     Sezon başından bu yana her maçta ayrı bir heyecan, sürpriz yaşattıklarını kaydeden Oğuz, "Camiaya Avrupa kupalarına katılma sözü vermiştik. Bunu da başardık. Bizim için önemli olan taraftarımıza verdiğimiz sözü tutabilmekti" dedi.
     Sözlerini tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Oğuz, "Tarihimizde ilk defa mücadele ettiğimiz ligde Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandık. Avrupada da başarılı olmak istiyoruz" diye konuştu.
     Bayanlar Süper Ligi play-off yarı final maçında rakiplerinin Muratpaşa Belediyesi olduğunu dile getiren Oğuz, şunları söyledi:
     "Maltepe Belediyesi karşısında oynadığımız oyunu Muratpaşa Belediyesi önünde de göstermek istiyoruz. Sporcularımızla maç sonrası konuşup bu isteğimi ilettim. Umuyorum ki bu maçı da kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Rakibimiz geçmiş yıllarda defalarca Türkiye şampiyonluğu elde etmiş, 2 defa Avrupa Kupası maçlarında final oynayan kadroya sahip bir takım. Lig içerisinde taraftarımız da Muratpaşa Belediyesinin ne denli güçlü bir takım olduğunu gördü."
     Oğuz, yarı final maçlarının 5 karşılaşma üzerinden oynanacağını belirterek, ilk maçın 12 Nisan Cuma günü Ardeşende yapılacağını, taraftarlarını bu karşılaşmaya beklediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Zekeriya Sarıhan / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Hentbol: Bayanlar Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER