Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Mersin Hentbol Antrenörü Özoğlu: -Süper Ligde çok fazla maç tecrübesi olmayan hakemler, gösterdikleri performansla maçın sonucuna doğrudan etki yaptı


MERSİN (A.A) - Mersin Hentbol Antrenörü Osman Özoğlu, Süper Ligde çok fazla maç tecrübesi olmayan hakemlerin, gösterdikleri performansla maçın sonucuna doğrudan etki yaptığını bildirdi.
     Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İzmir Büyükşehir Belediyespor maçında çok ciddi hakem hatalarının yapıldığını savunarak, maçın hakem tarafından katledildiğini ileri sürdü.
     İlgililerin kritik maçlara hakem tayin ederken daha dikkatli olması gerektiğini belirten Özoğlu, şunları kaydetti:
     Süper Ligde çok fazla maç tecrübesi olmayan hakemler, gösterdikleri performansla maçın sonucuna doğrudan etki yaptı. Dünkü maçta, hakem arkadaşlarımızın iyi niyetli olduklarına inancımız yok. Mersin Hentbol, yıllardır Süper Ligde bulunan bir kulüptür. Çok maç kaybettik, hatta 1 sayıyla kupayı kaybettiğimiz bile oldu. Ama hiç birinde hakeme böyle tepki ve sitem göstermedik. Burada emeğimizin çalındığını, sahada ter döken oyuncularımızın emeğine saygı gösterilmediğinin bilinmesini isteriz. Tribündeki seyirciler, sahaya inmediyse bizim iyi niyetimizdendir.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER