Hırsızlık zanlıları Zonguldakta yakalandı

Hırsızlık zanlıları Zonguldakta yakalandı -Bartında otomobil çaldıkları iddiasıyla aranan 3 zanlıdan 2si Zonguldakta gözaltına alındı


ZONGULDAK (A.A) - Bartında otomobil çaldıkları iddiasıyla aranan 3 zanlıdan 2si Zonguldakta gözaltına alındı.
     Bartında 6 Mayısta Türkiye Diyanet Vakfına ait kamyonetin çalınması üzerine emniyet ekipleri inceleme başlattı.
     Kentte bulunan güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, aracı çalan şüphelilerin Zonguldaka gittiğini belirlemesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerine bildirdi.
     Ekipler, 3 şüphelinin Kozlu beldesinde olduğunu belirlemesi üzerine düzenledikleri operasyonda Yetkin K. (34) ile Ali Yyi (37) gözaltına aldı. Polisleri görünce kaçtığı belirlenen N.K.Enin yakalanması için ise arama çalışması başlatıldı.
     Emniyette ifadelerinde zanlıların, çaldıkları kamyoneti Bolunun Mengen İlçesine bıraktıklarını söylemesinin ardından söz konusu adrese yapılan baskında aracın parçalanmış olduğu belirledi.
     Zanlılıların üste ve araçlarında yapılan aramada, hırsızlık olaylarında kullandıkları belirlenen malzemeler ve kendilerine saldıran köpekleri kovmak için avcıların kullandığı "köpek kovucu lazer" ele geçirildi.
     Uyuşturucu ve hırsızlıktan suç kaydı bulunan Yetkin K, Bartın İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, Ali Y. ise hakkındaki tutuklama kararları nedeniyle emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Hırsızlık zanlıları Zonguldakta yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER