HÜRSİADdan İş Geliştirme Platformuna çağrı

HÜRSİADdan İş Geliştirme Platformuna çağrı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özçelik, Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonunun (ESİDEF) İzmirde düzenleyeceği İş Geliştirme Platformuna HÜRSİAD üyeleri ve kentteki iş adamlarını davet etti.
     HÜRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Özçelik, yaptığı açıklamada, HÜRSİADın bağlı olduğu ESİDEFin Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonuna (TUSKON) bünyesindeki 7 federasyondan biri olduğunu kaydetti.
     ESİDEFin, TUSKON ile yakaladığı ivme sayesinde ileriye gittiğini ifade eden Özçelik, şöyle konuştu:
     Yurt dışına yapılacak ihracatın öncesinde firmaların hazır olması, ESİDEFe bağlı derneklere üye iş adamlarının kendi aralarındaki ticareti artırma düşüncesiyle bir platform düzenlendi. 10-11 Kasımda İzmir Kültür Park Fuar Alanında İş Geliştirme Platformunun düzenlenecek. Yaklaşık 300 firma burada stant açacak. 15 bin ziyaretçinin ise katılımı bekleniyor. Platform kapsamında oluşturulan fuarda Afyonkarahisardan da Afyon Cam Mozaik, Alila Termal, Burç Su, Genelioğlu Mermer, İkbal Termal, Korel Termal, Kopturoğlu Mermer, Nanopan, Ogaş Şekerleme, ve Palas Termal stant açacak.
    
     Muhabir: Ekip
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber HÜRSİADdan İş Geliştirme Platformuna çağrı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER