Hz. Muhammede hakaret içeren filme tepkiler

Hz. Muhammede hakaret içeren filme tepkiler


KAYSERİ (A.A) - MAZLUMDER Kayseri Şubesi üyeleri, Hz. Muhammede hakaret içeren filme tepki gösterdi.
     Şube Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Yakışıklı, üyelerin de katıldığı Cumhuriyet Meydanındaki basın açıklamasında, Hz. Muhammedin düşüncelerini ve ona duyulan muhabbeti ortadan kaldırmak için çaba harcandığını vurguladı.
     Menfur filmin de bu amaçla hazırlandığını belirten Yakışıklı, Yapımcı, film için 100 İsrailli yapımcıdan 5 milyon dolar aldığını ve filmi İsrailin menfaati için yaptığını itiraf etti. Bu film, batı dünyasında yükselen ve hatta birçok ülkenin devlet politikası haline getirdiği ırk ve din ayrımcılığının şimdilik sadece din ayrımcılığı kısmına geçiş yapıldığını göstermektedir diye konuştu.
     Bu saldırıların düşünce, fikir ve ifade özgürlüğü adı altında yapıldığını savunan Yakışıklı, Tahriklere karşı bilinçli Müslümanlar olarak her zaman sağduyulu davranacağımızın, şiddete başvurmadan onların kirli hesaplarını boşa çıkaracak faaliyetleri gerçekleştireceğimizin bilinmesini istiyoruz. Dünyadaki İslama fobinin uzantısı olan bu gibi girişimlere karşı Müslüman yapımcılar gerçek İslamı anlatan filmler ortaya koyarak tepkilerini dile getirecektir dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Hz. Muhammede hakaret içeren filme tepkiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER