If Wedding Fashion İzmir Fuarı, ziyaretçi

If Wedding Fashion İzmir Fuarı, ziyaretçi rekoru kırdı


İZMİR (A.A) - If Wedding Fashion İzmir 7. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 79 yabancı ülkeden ziyaretçi ve 74 ilden iş bağlantısı için katılım ile ziyaretçi rekoru kırdı.
     İzmir Fuarcılık Hizmetleri ve Kültür Sanat İşleri Ticaret AŞden (İZFAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl 7.si gerçekleştirilen Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarını 74 il ve 79 ülkeden gelen 2 bin 774ü yabancı toplam 18 bin 366 profesyonel kişi ziyaret etti.
     Yurtiçinden 10 il, yurtdışından 9 ülke firmalarının katıldığı fuarda 25i yabancı 187 firma gelinlik, damatlık, abiye giyim ve aksesuarları sergiledi.
     Alım heyetlerinin konaklama, ulaşım ve mihmandarlık hizmetlerinin İZFAŞ tarafından karşılandığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:
     Ülkelere göre dağılımda en çok ziyaretçinin geldiği ülke Suudi Arabistan oldu. Bunu Almanya, Suriye, İran, İtalya ve Libya izledi. Fuarda özellikle Ortadoğu ülkelerinden gelen ziyaretçiler önemli alımlar yaptılar.
     Fuarın ilk açıldığı günden itibaren Fransa ve İtalyadan gelen firma temsilcileri gelecek yıla ilişkin katılım talebinde bulundu. Fuara katılan bütün yurt dışı firmalarının yanı sıra özellikle Lübnanlı katılımcıların yer büyütme talepleri dikkat çekti.
     Açıklamada sadece profesyonel ziyaretçiye yönelik olarak düzenlenen fuarın defileleri ile de katılımcıları etkilediği belirtildi.
     Katılımcıların fuardan memnun ayrıldığını bildiren İZFAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Katılımcı firmalar ve ziyaretçiler fuardan oldukça memnun ayrıldı. Yabancı alıcılar, ülkelerine büyük iş bağlantıları yaparak döndü. Yıl boyunca önemli tanıtımlar yaptık ve fuar süresinde bu çalışmaların meyvesini topladık. İzmir Enternasyonal Fuarı, Türkiyenin ilk UFI-Uluslararası Fuarcılık Endüstrisi Birliğine üye olan fuarıdır. Hedefimiz 1947 yılından beri UFIye üye olan İEF ve 1998den beri üyeliği devam eden MARBLE gibi, gelinlik fuarımızın da UFI üyesi olmasıdır.
     If Wedding Fashion İzmir 8. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 22-25 Ocak 2014 tarihlerinde düzenlenecek.
    
     Muhabir: Hüseyin Bağış
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber If Wedding Fashion İzmir Fuarı, ziyaretçi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER