Iğdırda Köydes Projesi çalışmaları

Iğdırda Köydes Projesi çalışmaları


IĞDIR (A.A) - Iğdır Valiliği ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğince düzenlenen toplantıda, Köydes Projesi kapsamında Köydes çalışmaları karara bağladı.
     İl Özel İdaresi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Amir Çiçek, İl Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, İl Tarım Müdürü Mehmet Nuri Turan ve il genel meclis üyeleri katıldı.
     Çiçek, burada yaptığı açıklamada, alınan kararla merkez ilçeler dahil 2012 yılında yapılacak projelerin nitelikleri, maliyetleri ve bunlarla ilgili 2012 de yapılacak çalışma programlarını netleştirdiklerini söyledi.
     Köydes projelerinin, köylerde ve kırsal kesimlerde yaşayan vatandaşların daha iyi koşullarda hayatlarını sürdürmesi için başlatıldığını belirten Çiçek, şöyle konuştu:
     İhtiyacı olan köylere sağlıklı yol, sağlıklı içme suyu, kanalizasyon ve köy içi düzenlemeleriyle ilgili projelere kaynak ayrıldı. Köydes kapsamında ilimize 5 milyon 413 bin TL kaynak ayrılmış olup, bu kaynağın 2 milyon 507 bin 43 TLsi köy yollarında, 500 bin TLsi ise sulama suyu projelerinde kullanılacak.
     (KAN-SL-AKS)
<< Önceki Haber Iğdırda Köydes Projesi çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER