İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş:

İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş: -Yeni yılda yeni hizmet binamızın temelini atacağız


SAMSUN (A.A) - İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Yeni yılda yeni hizmet binamızın temelini atacağız dedi.
     Demirtaş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 2012nin çok verimli bir hizmet yılı olarak geçtiğini 2013te de bir çok projenin hayata geçirileceğini söyledi.
     Belediyenin yeni hizmet binasının şubat ayında temelinin atılacağını belirten Demirtaş, Selçuklu ve modern mimari çizgilerinin bulunduğu yeni hizmet binasının temelinin yeni yılda atacağız. Belediyemiz 2 ayrı binada hizmet vermesinden dolayı birimler arasında zaman zaman kopukluk yaşanmaktadır. Hizmet binasının tek bir yerde hizmet vermesi için çalışmalarımızı göreve gelir gelmez başlatmıştık. Çatalarmut Mahallesinde bulunan şantiye alanında yeni belediye hizmet binasını yapmayı amaçlıyoruz diye konuştu.
     Yeni yılda Temiz Bir Gelecek ve Sağlıklı Yaşam İçin Bisiklet Projesini hayata geçireceklerini ifade eder Demirtaş, SAMBİS için sona yaklaşıldı. 160 adet park istasyonu ve 110 adet bisiklet ile Doğu Park ile Batı Park arasında 8 kilometrelik alanda oluşturulacak olan bisiklet yolunda Samsunlular, bisiklet sürümenin keyfini yaşayacak şeklinde konuştu.
     İlkadımın 100 yılını planlayan bir çalışma içinde olduklarını vurgulayan Demirtaş şunları kaydetti:
     Kentin karmaşık yapısını kurtaracak proje Uydu Kent Projesidir. Şehir merkezindeki yoğunluğu azaltmak Ahullu ve Kapaklı bölgelerinde uydu kent projesi yapmak için bir dizi çalışma başlattık. Bu projemiz için arazi toplulaştırma çalışmaları sürüyor. Arazi toplulaştırma çalışması bittiği zaman cazibesi yüksek model bir şehir kurmayı planlıyoruz.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER