İmam Hatip Liseleri Arası Arapça Bilgi

İmam Hatip Liseleri Arası Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışması yapıldı


ARTVİN (A.A) - Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ile Akademi İlmi Araştırma Derneğince imam hatip liseleri arası düzenlenen "Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışması", Hopa ilçesinde yapıldı.
     İlçedeki bir düğün salonunda yapılan yarışmaya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kemal Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Ergene, İlçe Müftüsü Selami Aydın, Milli Eğitim Şube Müdürleri Ferhan Kaya, İsmail Sancar ve Erkan Evran ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yaşar Ünal Yazıcı ve Sezai Aydın, öğrenciler ve veliler katıldı.
     Çoruh Üniversitesi Eğitim Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Bölümü öğretim üyelerinin jüri üyeliği yaptığı yarışmada, bilgi yarışmasında birinciliği Artvin Anadolu İmam Hatip Lisesi, ikinciliği Şavşat İmam Hatip Lisesi elde ederken, Arhavi Kanuni Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Hopa İmam Hatip Lisesi üçüncü oldu.
     Daha sonra düzenlenen şiir okuma yarışmasında Artvin Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, Ardanuç İmam Hatip Lisesi ikinci oldu.
     Hitabet dalında yarışmaya katılan tek okul olan Hopa İmam Hatip Lisesi birinciliği elde etti.
     Yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Dallarında birinci olan okulların, 27 Nisanda Çorumda yapılacak bölge yarışmasında Artvini temsil edecek.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber İmam Hatip Liseleri Arası Arapça Bilgi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER